Beşiktaş, Hyeongyu Oh Transferini KAP’a Bildirdi! Bonservisi Açıklandı
SPORBeşiktaş, Genk’ten transfer ettiği Güney Koreli golcü Hyeongyu Oh’u KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki futbolcu için Belçika ekibine 14 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Genk’ten transfer ettiği Hyeongyu Oh’u Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Siyah-beyazlılar, Güney Koreli futbolcu için Belçika temsilcisine 14 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Aston Villa’ya transfer olan Tammy Abraham ile yollarını ayıran Beşiktaş, forvet hattındaki boşluğu Hyeongyu Oh ile doldurdu. Siyah-beyazlı kulüp, 24 yaşındaki oyuncu ile 2028-2029 sezonu sonuna kadar geçerli olacak 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bonservis bedeli açıklandı
Beşiktaş tarafından KAP’a yapılan açıklamada, transferin mali detaylarına da yer verildi. Açıklamada, KRC Genk kulübüne toplam 14 milyon euro transfer bedeli ödeneceği belirtildi.
Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde:
“Profesyonel futbolcu Hyeongyu Oh’un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. KRC Genk kulübüne toplam transfer bedeli olarak 14.000.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2028-2029 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlaşmaya varılmıştır.”
Sezon performansı
Hyeongyu Oh, bu sezon Genk formasıyla tüm kulvarlarda 32 maçta görev aldı ve 10 gol kaydetti. Genç golcü, Beşiktaş’ın hücum hattında önemli bir rol üstlenmesi beklenen isimler arasında yer alıyor.
İlginizi Çekebilir