Bizler, parti olarak ülkede yeni bir doğuşunda müjdesini veriyoruz
GÜNDEMYeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, Gazimağusa'da yapılan aday tanıtma şölenine katılımın kendilerini çok memnun ettiğini belirtti ve "Halkımız iktidara yürüyüşümüzde yanımızda" dedi. Yeniden Doğuş Partisi'nin Kıbrıs Türk halkının geleceğini kurtaracak adımları atacağını kaydeden Arıklı, "Bu nedenledir ki, halkımız bizlerin amblemi üzerine mührünü vuracaktır. Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm iktidarların halkın geleceğini çaldığını görmezden gelemeyiz. Bizler, parti olarak ülkede yeni bir doğuşunda müjdesini veriyoruz" diye konuştu.
Ülkenin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesini önemsediklerini yenileyen Arıklı, "Halkımız ucuz bir hayat istiyor. Asgari ücretin düzeltilmesini istiyor. Kamuda, sağlıkta, eğitimde doğru dürüst hizmet bekliyor. Bunları bizler düzelteceğiz, yapacağız. Güçlü bir ekip ile iktidara geliyoruz. İlk işimiz verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek olacak" dedi.
Arıklı şöyle devam etti; "Yeniden Doğuş Partisi kendisine güvenen, inanan kimseyi sükutu hayale uğratmamıştır, uğratmayacaktır. Bizimle birlikte olanlar, olmayanlar herkes kazanacaktır. Bizler her kesimi kucaklayacağız. Yapacağımız reformlarla, kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi bir ülke ortamı sağlayacağız. Ülkemiz geçmişte vizyonsuz yönetimlerin bedelini ağır bir şekilde ödedi. Artık bugüne kadar ülkeyi yönetenlerin halkımızın karşısına çıkacak bir yüzü kalmamıştır."
İlginizi Çekebilir