© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Ederson’un Suudi Arabistan Hayaline "Maaş" Engeli: Al-Hilal ve Al-Nassr’dan İndirim Talebi

Fenerbahçe'nin satış listesine koyduğu kaleci Ederson'a Suudi Arabistan'ın dev kulüpleri Al-Hilal ve Al-Nassr talip oldu. Ancak Brezilyalı kalecinin 11 milyon euroluk yıllık maaşı Suudiler tarafından yüksek bulundu. Jorge Mendes devreye girdi.

Fenerbahçe’de Bilet Kesildi, Suudilerle Pazarlık Başladı

Fenerbahçe’de derbi maçında gördüğü kırmızı kartla bardağı taşıran ve yönetim tarafından satış listesine konulan Brezilyalı kaleci Ederson için sıcak saatler yaşanıyor. Avrupa devlerinin yanı sıra Suudi Arabistan ekiplerinin de radarına giren yıldız file bekçisine, Orta Doğu’dan ilk ciddi teklifler geldi.

11 Milyon Euro "Yüksek" Bulundu Brezilyalı eldivene talip olan Suudi Arabistan’ın iki devi Al-Hilal ve Al-Nassr, Ederson’un Fenerbahçe’deki mevcut mali şartlarını incelemeye aldı. İddiaya göre, her iki kulüp de oyuncunun yıllık 11 milyon euro tutarındaki maaş beklentisini oldukça yüksek buldu. Suudi yetkililerin, transferin gerçekleşmesi için Ederson’dan maaşında kayda değer bir indirime gitmesini talep ettiği öğrenildi.

Jorge Mendes Masada Dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes, oyuncusu için gelen teklifleri değerlendirmek ve bir yol haritası çizmek üzere harekete geçti. Mendes’in, Suudi kulüplerinden gelen bu "indirimli" teklifleri, Fenerbahçe’de yapılacak olan seçimli genel kurulun ardından göreve gelecek yeni yönetime sunacağı belirtildi.

Suudi Arabistan’ın Gözdesi Avrupa ve Türkiye’deki kariyeriyle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı file bekçisi, Suudi Arabistan kulüplerinin transfer listesinin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Kaleci arayışında olan Al-Hilal ve Al-Nassr’ın, maaş krizinin aşılması durumunda Fenerbahçe ile resmi bonservis pazarlıklarına oturması bekleniyor.

Fenerbahçe yönetiminin ise maliyetli oyuncudan kurtulmak ve kadro planlamasında yeni bir sayfa açmak adına bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER