© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Eski Beşiktaşlı Larin Bosna Hersek’in Galibiyet Hayalini Yıktı: Kanada 1 Puanı Kurtardı

2026 Dünya Kupası B Grubu ilk maçında Kanada ile Bosna Hersek 1-1 berabere kaldı. Bosna Hersek öne geçmesine rağmen, eski Beşiktaşlı Cyle Larin’in sonradan oyuna girerek attığı golle Kanada beraberliği sağladı. Larin, oyuna girdikten sadece 121 saniye sonra gol atarak dikkat çekici bir istatistiğe imza attı.

2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu ilk maçında Kanada ile Bosna Hersek karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Toronto Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Bosna Hersek, 21. dakikada Jovo Lukic’in golüyle öne geçerek ilk yarıyı üstün tamamladı. Ancak Kanada, ikinci yarıda oyuna müdahalelerle dengeyi sağladı.

Mücadelenin 79. dakikasında oyuna dahil olan eski Beşiktaşlı Cyle Larin, yalnızca 121 saniye sonra attığı golle skoru eşitledi ve Kanada’ya önemli bir puan kazandırdı. Larin’in bu performansı, maçın seyrini değiştiren kritik anlardan biri olarak öne çıktı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, iki takım da turnuvaya birer puanla başladı. Kanada bir sonraki maçta Katar ile karşılaşacak, Bosna Hersek ise İsviçre ile mücadele edecek.

Cyle Larin’in attığı gol aynı zamanda dikkat çekici bir istatistiğe de sahne oldu. Kanadalı futbolcu, Dünya Kupası tarihinde oyuna girdikten kısa süre sonra gol atan en hızlı yedek oyunculardan biri olarak kayıtlara geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER