© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

EVLİLİK PROGRAMLARI YASAKLANDI

Yayınlanan yeni KHK ile evlilik programlarının kapatılmasına sosyal medyada yorum yağdı. Evlilik programlarıyla ilgili Metin Uca bakın neler söyledi?

Bugün yayınlanan 690 sayılı KHK ile rezillikleriyle gündemden düşmeyen evlilik programları yasaklandı. Sosyal medyada evlilik programlarının kapatılmasına Metin Uca, ‘KHK ile evlilik programlarının yasaklanmasına üzüldüm ama para için rezilleşen yapımcıların yayın ilkelerinde uzlaşamamasına da ders olsun’ dedi. Instagram’da ise Esra Erol’un attığı son fotoğrafın altına evlilik programlarının yasaklanmasıyla ilgili yorum yağdı.

 

İşte sosyal medyada evlilik programlarının kapatılmasına gelen tepkiler:

Resmi Twitter'da görüntüle    Takip et Metin Uca    ✔@MetinUca

KHK ile evlilik programlarının yasaklanmasına üzüldüm ama para için rezilleşen yapımcıların yayın ilkelerinde uzlaşmamasına da ders olsun

 

Yeni KHK ile ahlaksizlikta sinir tanimayan Evlilik Programlari yasaklanmıştır. Gözümüz aydin.

  veysel söndür @vyslsondur

evlilik programlarını kaldıran yeni khk bütün ülkeyi birleştirdi resmen.

 

Yeni KHK ile evlilik programları kaldırılmış eee şimdi solmaz sen kremini sürrrrr

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER