Fikri Ataoğlu’ndan Balçova’daki polis saldırısına kınama
GÜNDEMBaşbakan Yardımcısı ve DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, İzmir Balçova’da polis merkezine düzenlenen saldırıyı kınayarak, şehit polislere rahmet, yaralılara acil şifa diledi.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, İzmir’in Balçova ilçesinde polis karakoluna yönelik düzenlenen saldırıyı kınadı.
Ataoğlu yayımladığı mesajda, saldırıyı derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:
“İzmir’in Balçova ilçesinde bir polis karakoluna yönelik alçakça gerçekleştirilen saldırıyı en güçlü şekilde kınıyor, Türk milletine ve Emniyet Teşkilatı’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırıda şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye’ye sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar temenni ediyorum.”
Ataoğlu, kardeş Türkiye’nin huzur ve güvenliğini hedef alan bu tür saldırıların hiçbir zaman Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurguladı.
İlginizi Çekebilir