© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇARŞAMBADAN İTİBAREN YAĞMUR BEKLENİYOR…

 Meteoroloji Dairesi, önümüzdeki bir haftalık sürede alçak basınç sistemiyle ılık ve nemli, daha sonraları serin ve nemli hava kütlesinin etkili olacağını;  Çarşamba’dan itibaren yağmur beklendiğini bildirdi.

Açıklamaya göre, hava, yarın az bulutlu, zamanla parçalı az bulutlu; Pazar  günü parçalı az bulutlu olacak.

Pazartesi günü az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu;  Salı günü parçalı bulutlu;  Çarşamba ve Perşembe günleri parçalı çok bulutlu ve yağmurlu; Cuma günü parçalı çok bulutlu yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek.

En yüksek hava sıcaklıkları, iç kesimler ve sahillerde 28-31, periyodun ikinci yarısında 24-27 derece dolaylarında seyredecek.  

Rüzgâr önceleri Güney ve Batı yönlerden orta, periyodun ikinci yarısında Güney ve Doğu yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER