© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

POLİSİYE OLAYLAR "BIÇAKLAMA,SOYGUN.."

Lefke’de ve Gazimağusa’da çıkan kavgalarda 2 kişi tutuklanırken, yaralanan bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

Ercan’dan ve Beyarmudu’ndan ülkeye giriş yapan ve üzerinde uyuşturucu bulunan 2 kişi de gözaltına alındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefke’de faaliyet gösteren “Alya Cafe”ye giderek Mehmet Çetiner'i darp eden ve tasarrufundaki demir levyeyle iş yerindeki eşyalara zarar veren H.Ş. (E-29) tutuklandı.

EV ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Öte yandan Gazimağusa’da ise çıkan kavgada bir kişi yaralandı.  Bu sabaha yakın meydana gelen olayda C.K. (E- 24) bir apartmanın giriş kapısı önünde ev arkadaşı Mehmet Çetinbey ile tartıştı ve Çetinbey’i tasarrufundaki bıçakla bacağından yaraladı.

Çetinbey, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınırken C.K. tutuklandı.

2 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Polisin verdiği bilgiye göre, dün saat 10.30 sıralarında, Ercan’dan KKTC’ye giriş yapan M.H. (E–29) polis tarafından arandı. Narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu aranan söz konusu kişinin üzerinde uyuşturucu olduğuna inanılan toz madde bulundu ve emare olarak alındı. M.H. tutuklandı.

Öte yandan bu sabaha yakın, Beyarmudu Kara Giriş kapısından KKTC’ye giriş yapan B.C.D.’nin (E-20)üzerinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Söz konusu kişi tutuklandı.

EVRAK SAHTELEYEREK 300 TL ÇALDI

Haspolat Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren “Tradex Ltd” isimli iş yerinde çalışan A.S.’nin (E-30) evrak sahteleyerek para çaldığı tespit edildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen olayda A.S. Lefke'deki bir iş yerine çalıştığı şirkete ait çeşitli kuaför malzemelerini sattı. Bunun karşılığında 400 TL nakit para alan söz konusu kişi tahsilat makbuzuna 100 TL aldığını yazarak evrak sahteledi ve 300 TL nakit para çaldı. Söz konusu kişi tutuklandı.

Lefkoşa'da S.Ş.E. (K–47), Osman Birdinç tarafından bir iş yerine teslim edilmek üzere kendisine emanet olarak verilen 500 TL nakit parayı çaldı. Polis bahse konu şahsa yasal işlem başlattı.

BOSTANCI’DA HIRSIZLIK

Bostancı'da bir su kuyusunu besleyen iki direk üzerinde monteli 180 metre uzunluğundaki bakır elektrik kablosu çalındı. Olayın 30 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında meydana geldiği tahmin ediliyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER