MENU
  • TEKNOLOJİ
  • CANLI TV
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Kıbrıs Haber Sitesi
DOLAR40.5555
EURO47.7387
GR ALTIN4380.4
ÇEYREK3993.2
Ankara
Kıbrıs Haber Sitesi
Kıbrıs Haber Sitesi
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • TÜRKİYE
  • MAGAZİN
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR SANAT
  • YAŞAM
Kapat

'Doğmadan boğarız'

Ana SayfaTürki̇ye'Doğmadan boğarız'
'Doğmadan boğarız'
16 Ocak, 2018, Salı 10:24
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) en kısa sürede Afrin ve Menbiç meselesini halledeceğini belirterek, “Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Harekât her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Sınırlarımız boyunca değil 30 bin, tek bir terörist dahi bırakmayana kadar bu operasyonlar sürecektir” dedi. ABD’nin artık kelime oyunlarından vazgeçerek niyetini açıkça söylemesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Şimdi artık Amerika ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusunu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır” ifadelerini kullandı. Erdoğan, dün Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ş.’nin açılışında şu mesajları verdi:

ARI KOVANINA ÇOMAK SOKTUK: Uluslararası siyasetle uluslararası ekonominin madalyonun iki yüzü gibi birbiriyle yakın ilişkisini göz önüne aldığımızda her iki alanda da adeta arı kovanına çomak soktuğumuzu görüyoruz. Suriye’de, Irak’ta, tüm Kuzey Afrikahattında ve Avrupa’da yaşanan hadiselerin hiçbiri bu fotoğraftan bağımsız değildir. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Bunun bilinmesi istiyorum.

TOPUNUZUN TEPESİNE BİNERİZ: Tabii bazıları bize bazı akıllar veriyor. ‘Türkiye de artık yerini, konumunu bilsin’ diyor. Tamam da biz Türkiye’yiz ya. Biz sıradan bir çadır devleti değiliz ya. Bu millet tarih yazmış bir millettir. Gelmişiz dünyaya millet, milliyet nedir öğretmişiz’. Böyle bir milletiz biz. Şimdi affedersin, kıçı kirli bazıları Suriye’de kalkıp bize sınırda tehdit sallıyor. Oradan bize tehdit sallamak suretiyle Türkiye’yi kendi kabuğuna çekmek istiyor. Kusura bakmasınlar. PYD imiş, öbür tarafta YPG imiş, öbür tarafta DAEŞ imiş, topunuz gelin. Ne olursanız olun tepenize bineceğiz. Bunun başka çaresi yok. Şu anda zaten obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz. Kabuğumuza çekilip de sizin vurmanızı mı bekleyeceğiz?

ABD’YE, “STRATEJİK ORTAK” MESAJI: Eğer biz stratejik ortaksak, eğer model ortaksak bu işi bizimle beraber yapmak durumundasınız. Ondan sonra dünyaya, ‘biz teröre karşıyız’ yalanını söyleyemezsiniz. Zira bir terör örgütü bir başka terör örgütüyle yok edilemez. Bizim dediğimiz noktaya da gelecekler. Biz, kendi kararımız kendimiz verdik, veriyoruz. Şu anda da operasyonlar zaten devam ediyor. Müttefikimiz dediğimiz bir ülke tüm itirazlarımıza, ikazlarımıza, iyi niyetli telkinlerimize rağmen sınırlarımızın boyunca bir terör ordusu kurmakta ısrar ediyor. Türkiye sınırı boyunca kurulacak bir terör yapılanmasının Türkiye’den başka bir hedefi olabilir mi?

DOĞMADAN BOĞARIZ: Amerika’nın artık kelime oyunlarından vazgeçerek niyetini açıkça ifade etmesinden memnuniyet duyarız... Şimdi artık Amerika ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusunu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır. Nedir? Orada 30 bin kişilik bir terör ordusu kurmuş. Onlara şu an itibarıyla 4 bin 800 TIR dolusu silah göndermiş. Ne gönderirsen gönder. O 30 bin kişilik kurduğun ordu orada seni tam anlamıyla temsil edemeyecek ve stratejik ortağının karşısında da kusura bakma, rezil rüsva olacaksın.

BAYRAKLARINIZI SİZ İNDİRİN Kİ...: Bizim tüm müttefiklerimize, dostlarımıza söylediğimiz şudur: Teröristlerle aramızda durmayın, katil sürüleriyle aramıza girmeyin. Aksi takdirde ortaya çıkabilecek istenmeyen hadiselerden biz sorumlu olmayız. Terör örgütlerinin üslerindeki bayrakları siz kendiniz indirin ki o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerin üniformalarındaki işaretlerinizi söküp alın ki teröristlerle birlikte olanları da toprağa gömmek mecburiyetinde biz kalmayalım.

Katar Emiri’nden sürpriz ziyaret

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, dün Türkiye’ye sürpriz bir ziyarette bulundu. Erdoğan-Al Sani görüşmesinde, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel konular da masaya yatırıldı. Sürpriz ziyaret, dün Erdoğan’ın resmi programına da sonradan eklendi. Erdoğan, çalışma ziyareti için Türkiye’ye gelen Emir Al Sani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin kapısında karşıladı. Saat 15.00’te gerçekleşen görüşmede, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgesel konular ile Körfez bölgesinde Katar ile ilgili yaşanan son gelişmeler ele alındı. Katar en son BAE ile sıkıntılar yaşamıştı. Görüşmede, enerji ve ekonomi başta olmak üzere ikili ilişkilerin geliştirilmesi de masaya yatırıldı. Erdoğan, Al Sani ile birlikte yemek de yedi. Yemeğe Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı.

‘Bu ordunun adı kalleşler ordusu’

HAREKÂT HER AN BAŞLAYABİLİR: Türk Silahlı Kuvvetlerimiz en kısa sürede Afrin ve Menbiç meselesini halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Harekât her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Sınırlarımız boyunca değil 30 bin, tek bir terörist dahi bırakmayana kadar bu operasyonlar sürecektir.

İŞ İŞTEN GEÇECEK: Amerikalıların sırtını sıvazladıkları teröristleri tanımadıkları anlaşılıyor. Kendilerine söyledim. Bak yanlış yapıyorsunuz. Bu adamların cinsini, cibilliyetini biz iyi biliriz... Burada yanlış yapıyorsunuz, yanlış yola giriyorsunuz. Bizi anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Biz onları çok iyi tanıyoruz. Biz bunların nasıl kalleş, nasıl ikiyüzlü olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur, bu böyle biline. İki gün sonra başları dara düştüğünde oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrulatacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir. Ama o zaman iş işten geçmiş olacak. İşlerine gelmediğinde onları şantaj malzemesi olarak kullanmaya başlayacak olan da yine bu teröristlerdir. Çünkü bunların karakteri böyledir. Bunlar kendi yaşadıkları coğrafyadaki insanlara acımayan, varlıklarını kan dökücülüklerine borçlu olan gözü dönmüş bir katiller güruhundan ibarettir.

‘Darbe girişiminin hedefi ekonomiydi’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin birçok alanda dışa bağımlı olmaktan kurtulduğunu belirterek, “Savunma sanayiinde bunu yapabileceğimizi gördük ve gösterdik. Geçtiğimiz 15 yılda hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde birçok alanda dışa bağımlılıktan kurtulduk. Bu noktaya gelmek kolay olmadı. Attığımız her adımda önümüze akla hayale gelmeyecek engeller çıkartıldı. Hâlâ uğraştığımız sıkıntılar var. Hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

Erdoğan 1.5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ş.’nin açılışını yaptı. Erdoğan açılışta ekonomiye ilişkin şu mesajları verdi: 15 Temmuz darbe girişiminin hedeflerinden biri de ekonomimizdi. Darbe başarılı olsa da olmasa da Türk ekonomisini yerle yeksan etmeye niyetli güçler hemen harekete geçtiler. Saldırının omurgasını her zamanki gibi döviz spekülasyonu oluşturuyordu. 15 Temmuz gecesi darbecilerin uçaklarına, helikopterlerine, tanklarına, ölüm kusan silahlarına eyvallah etmeyen Türk milleti ekonomik saldırı karşısında da yine dimdik duruş sergiledi. Darbe gecesinden sonraki iki hafta içinde 20 milyar dolara yakın dövizi bozdurup Türk Lirası’na geçerek spekülatörlerin başına adeta bir yumruk gibi inen milletimiz saldırının ekonomik ayağını da çökertmiştir. 

Duygulandıran ayrıntı

Külliye’de çekilen fotoğraftda, Binbaşı Necmettin Tetik’in kara kalem çizimin yer alması dikkat çekti. Tetik, Şırnak’ta küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtırken objektiflere yansımıştı. Daha sonra Mardin’de bir operasyonda yaralanan Tetik’i, Erdoğan ziyaret etmişti. Ziyarette Erdoğan’a, Tetik’in fotoğrafının çizimi hediye edilmişti.

Ak Parti MYK 3 saat sürdü

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), dün saat 18.30’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
DARMADAĞIN EDECEĞİZ: Eğer Amerika bu vahşi canilerle kendisine bir gelecek kurmak istiyorsa, ne diyelim, keyfi bilir. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz, milli bekamızı tehdit edecek bir oluşuma asla müsaade etmeyeceğiz. Nasıl Fırat Kalkanı Harekâtı’nda oyunu bozmuşsak diğer bölgelerde de ülkemize kurulan tezgahı darmadağın edeceğiz. Allah büyük. Gün doğmadan neler doğar. Hep birlikte bakıp göreceğiz.

hakikat gazetesikıbrıskıbrıs haber siteleritaktürk ajansıkıbrıs devlethaber ajansıkktchaberhaber kktckıbrıs haberlerikıbrıs gazetesikıbrıs postası havadishavadis gazetesiyenidüzenhaberkıbrıskıbrıs habernehaberkibriskktc üniversitelerkibrishabersitesikibrishaberokukibrishakikat
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Admin

Admin

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Bakan Şimşek Londra’da iklim finansmanı ve yatırımcı temaslarında bulunacak
Bakan Şimşek Londra’da iklim finansmanı ve yatırımcı temaslarında bulunacak
Türkiye ile Ermenistan arasında ulaşım bağlantılarında yeni süreç: kara ve demir yolu hatları yeniden açılıyor
Türkiye ile Ermenistan arasında ulaşım bağlantılarında yeni süreç: kara ve demir yolu hatları yeniden açılıyor
Bakan Bayraktar'dan enerji dönüşümü mesajı: Türkiye liderliğe ve yatırıma hazır
Bakan Bayraktar'dan enerji dönüşümü mesajı: Türkiye liderliğe ve yatırıma hazır
Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki'den ASELSAN ziyareti! Savunma işbirliğinde yeni dönem mesajı
Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki'den ASELSAN ziyareti! Savunma işbirliğinde yeni dönem mesajı
Borsa günü kayıpla kapattı! BIST 100 endeksi yüzde 1,29 geriledi
Borsa günü kayıpla kapattı! BIST 100 endeksi yüzde 1,29 geriledi
Hürmüz Boğazı'nda kritik adım! 11 bin denizci için tahliye operasyonu başlıyor
Hürmüz Boğazı'nda kritik adım! 11 bin denizci için tahliye operasyonu başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hürmüz Boğazı’ndaki Türk sahipli gemiler güvenli şekilde ilerliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hürmüz Boğazı’ndaki Türk sahipli gemiler güvenli şekilde ilerliyor
Arda Turan’dan Transfer Hamlesi: Barcelona ve Chelsea’nin Takip Ettiği Ryan Roberto Shakhtar Donetsk’te
Arda Turan’dan Transfer Hamlesi: Barcelona ve Chelsea’nin Takip Ettiği Ryan Roberto Shakhtar Donetsk’te
Osimhen İçin Rekor Teklif: 125 Milyon Euro’luk Hamle Galatasaray Tarafından Yetersiz Bulundu
Osimhen İçin Rekor Teklif: 125 Milyon Euro’luk Hamle Galatasaray Tarafından Yetersiz Bulundu
Fırtına ve Yıldırım Maça Damga Vurdu: Fransa Irak’ı 3-0 Mağlup Etti, Karşılaşma 3 Saat 50 Dakika Sürdü
Fırtına ve Yıldırım Maça Damga Vurdu: Fransa Irak’ı 3-0 Mağlup Etti, Karşılaşma 3 Saat 50 Dakika Sürdü
Haaland Fırtınası Sürüyor: Norveç Senegal’i 3-2 Mağlup Ederek Son 32 Turu Biletini Aldı
Haaland Fırtınası Sürüyor: Norveç Senegal’i 3-2 Mağlup Ederek Son 32 Turu Biletini Aldı
Geriden Geldiler, İlk Galibiyet Geldi! Cezayir Ürdün’ü Devirdi, Turnuvada Bir Veda Daha
Geriden Geldiler, İlk Galibiyet Geldi! Cezayir Ürdün’ü Devirdi, Turnuvada Bir Veda Daha
Sergen Yalçın Ekranlara Sert Döndü! Montella’ya Çok Ağır Eleştiriler: “Hangi Başarıyla Geldi?”
Sergen Yalçın Ekranlara Sert Döndü! Montella’ya Çok Ağır Eleştiriler: “Hangi Başarıyla Geldi?”
Milli Takıma Siyahi Forvet Hamlesi! İngiltere’yi Sallayan Rhian Brewster İddiası
Milli Takıma Siyahi Forvet Hamlesi! İngiltere’yi Sallayan Rhian Brewster İddiası
Dünya Kupası’nda Son 32 Tablosu Netleşiyor! 7 Takım Tur Biletini Aldı, Sürpriz Veda
Dünya Kupası’nda Son 32 Tablosu Netleşiyor! 7 Takım Tur Biletini Aldı, Sürpriz Veda
Bomba Transfer İddiası! Okan Buruk, Fenerbahçe’nin Eski Yıldızını Galatasaray’a İstiyor
Bomba Transfer İddiası! Okan Buruk, Fenerbahçe’nin Eski Yıldızını Galatasaray’a İstiyor
Süper Lig’de 2026-2027 Sezonu Harcama Limitleri Açıklandı! Zirvede Galatasaray Yer Aldı
Süper Lig’de 2026-2027 Sezonu Harcama Limitleri Açıklandı! Zirvede Galatasaray Yer Aldı
Messi'nin Görüntüsü Stadyumu Ayağa Kaldırdı! Arjantinli Yıldıza Büyük Sevgi Gösterisi
Messi'nin Görüntüsü Stadyumu Ayağa Kaldırdı! Arjantinli Yıldıza Büyük Sevgi Gösterisi
Milli Futbolculardan Gündem Yaratan Villa Kararı! Bodrum Ödülüyle İlgili Yeni İddia
Milli Futbolculardan Gündem Yaratan Villa Kararı! Bodrum Ödülüyle İlgili Yeni İddia
WhatsApp’tan Yeni Özellik: Çevrimiçi Kişiler Artık Yeşil Noktayla Görünecek
WhatsApp’tan Yeni Özellik: Çevrimiçi Kişiler Artık Yeşil Noktayla Görünecek

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
TÜRKİYE

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin stratejik değeri günden güne artıyor

Erdoğan kürsüden açık açık uyardı: Kamu malının israf edilmesine göz yummayız

Erzurum’da Aynı Yolda İkinci Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Türkiye Demir Yolu Tecrübesini Asya ve Afrika’ya Taşıyor

Kıbrıs Haber Sitesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber Sitesi 2023 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle