Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy, kiralık olarak forma giydiği Cagliari’deki performansıyla dikkat çekerken, Ümit Milli Takım’daki oyunuyla da öne çıktı.
2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu’nda Ümit Milli Takım, Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Kılıçsoy, sergilediği mücadele ve hücumdaki etkinliğiyle fark yarattı.
İtalyan basınında yer alan yorumlarda genç golcü için, “Türk hücum üçlüsünün en aktif oyuncularından biriydi” ifadeleri kullanıldı. Haberde, Kılıçsoy’un Cagliari için umut verici bir performans ortaya koyduğu vurgulandı.
Kısa sürede sergilediği çıkışla dikkatleri üzerine çeken Kılıçsoy’un, hem milli takım hem de kulüp kariyerinde önemli bir potansiyel taşıdığı değerlendiriliyor.
Yorum Yazın