Beşiktaş, 14 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da Saint Patrick’s ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. İlk maçı deplasmanda 4-1 kazanarak avantaj yakalayan temsilcimiz, taraftarının önünde de galibiyet alarak turu geçmeyi hedefliyor.
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, takımın sahaya çıkacağı muhtemel 11’i şekillendiriyor. Kalede deneyimli isim Mert Günok görev yapacak. Savunmada sağ bekte Svensson, sol bekte ise Jurasek forma giyecek. Stoper ikilisi ise Paulista ve Emirhan Topçu’dan oluşacak. Ancak sakatlık durumu söz konusu olması halinde Uduokhai, Emirhan Topçu’nun yerine oynayabilir.
Orta sahada ise Al Musrati ile Demir Ege Tıknaz ikilisinden biri, Orkun Kökcü’nün yanında görev yapacak. Takımın 10 numarası pozisyonunda Rafa Silva yer alacak. Hücum hattında ise sağ kanatta Keny Arroyo, sol kanatta ise Muçi görev yapacak. İleri uçta ise ilk maçta 3 gol kaydeden Abraham’ın sahada olması bekleniyor.
Beşiktaş, bu kritik karşılaşmaya güçlü ve dengeli bir kadroyla çıkmayı planlıyor. Teknik heyetin, maç öncesi son değerlendirmeleri yaparak en uygun 11’i sahaya sürmesi bekleniyor.
Yorum Yazın